Paplūdimio ir pikniko paklodė, rožinė sp.

€14.26*
(0)

BEACH MAT BEACH PICNIK ANTKLĖ 200X200CM MĖLYNA Šeimos atostogos paplūdimyje ar išvyka su draugais atsipalaidavimui prie vandens – ką bendro turi šios dvi situacijos? Žinoma, reikia rasti paplūdimio kilimėlį, kuris ne tik leistų patogiai atsigulti, bet

  • Dėl užsakymo skambinti +370 613 26262
  • 14 dienų pinigų grąžinimo garantija
  • Mokėkite grynais pristatymo metu


BEACH MAT BEACH PICNIK ANTKLODĖ 200X200CM rožinė sp.

Šeimos atostogos paplūdimyje ar išvyka su draugais atsipalaidavimui prie vandens – ką bendro turi šios dvi situacijos? Žinoma, reikia rasti paplūdimio kilimėlį, kuris ne tik leistų patogiai atsigulti, bet ir tilptų visi!

PAPLŪDIMIO KILIMĖLIS – POILSIO VIETA VISAI ŠEIMAI

Didelis kilimėlio dydis – net 200x200 – leidžia patogiai gulėti keliems žmonėms vienu metu, kad jų laikas kartu paplūdimyje būtų kuo malonesnis.

Kilimėlis puikiai nulems ir vaikų žaidimo zoną – mažieji galės žaisti spalvingoje antklodėje.

PAPLŪDIMIO ANTKLODĖ, ATITINKANTI NET IŠRANKIAUSIŲ KLIENTŲ POREIKIUS

Dėl ryškios, ryškios spalvos kilimėlis bus matomas iš toli – jūsų klientai net vandenyje galės lengvai matyti visus savo daiktus, gulinčius ant antklodės.

Viršutinė kilimėlio pusė pagaminta iš malonios medžiagos, kuri bus švelni odai vasaros poilsio metu. O vandeniui atspari medžiaga reiškia, kad kilimėlį galėsite pakloti net ant šlapios žolės nesijaudindami, kad sušlaps gaminys, o kartu ir ant jo pakloti daiktai.

PIKNIKO ANTKLODĖ 200X200 – SKIRTA VIETA PIETUMS LAUKE

Gaminys puikiai tiks ir iškylai – joje tilps ne tik norintys skanių užkandžių, bet ir didelis iškylų ​​krepšelis, pripildytas gardžių skanėstų ir šaltų gėrimų.

Bet kokios kelionės su vaikais metu į parką ar besileidžiant sode, iškylos antklodės taip pat neturėtų pritrūkti – ji garantuoja savo linksmybių vietą.

 

PAPLŪDIMIO KILIMĖLIS – KOKYBĖ IR FUNKCIONALUMAS

Kai laikinas kilimėlis nenaudojamas, jį galima patogiai sulankstyti į stačiakampį, todėl gaminys neužims daug vietos. O patogų antklodės perkėlimą iš automobilio į paplūdimį užtikrina praktiška įmontuota rankena.

Dėl aukštos kokybės medžiagų gaminys yra itin patvarus, o tai garantuoja ilgą jo naudojimą daugelio kelionių į paplūdimį metu.

 

Savybės:

  • Lengvas sulankstymas ir nešiojimas
  • Neperšlampama medžiaga
  • Universalus naudojimas
  • Didelis dydis

Specifikacijos:

  • Plastikas: poliesteris

 

MATMENYS:

  • Kilimėlis: 200 cm x 200 cm
  • Pakuotė: 39 cm x 20 cm x 7 cm

Partneriai