Alyva CASTROL EDGE TITANIUM FST C3 5W30 1L

€24.19*
(0)

CASTROL EDGE PROFESSIONAL LONGLIFE lll TITANIUM FST 5W-30 buvo sukurtas bendradarbiaujant su Volkswagen moderniausių variklių kartai. Variklio alyva tinka dyzeliniams varikliams, kibirkštinio uždegimo varikliams, įskaitant variklius su kietųjų dalelių fil

  • Dėl užsakymo skambinti +370 613 26262
  • 14 dienų pinigų grąžinimo garantija
  • Mokėkite grynais pristatymo metu


Alyva CASTROL EDGE TITANIUM FST C3 5W30 1L

CASTROL EDGE PROFESSIONAL LONGLIFE lll TITANIUM FST 5W-30 buvo sukurtas bendradarbiaujant su Volkswagen moderniausių variklių kartai. Variklio alyva tinka dyzeliniams varikliams, kibirkštinio uždegimo varikliams, įskaitant variklius su kietųjų dalelių filtru (DPF).

Castrol EDGE Professional LongLife III 5W-30 – tai variklinė alyva, tinkama lengvųjų automobilių benzininiams ir dyzeliniams varikliams, kur gamintojas rekomenduoja SAE 5W-30 klampumo ACEA C3 alyvą.

Castrol EDGE Professional LongLife III 5W-30 rekomenduojamas ir patvirtintas naudoti transporto priemonėse, kuriose reikalinga alyva pagal specifikaciją VW 504.00/507.00 arba Porsche C30.

„Clean Performance“ technologija, naudojama CASTROL EDGE PROFESSIONAL LONGLIFE lll TITANIUM FST 5W-30 variklinėje alyvoje , prailgina dabartinių sudėtingų išmetamųjų teršalų sistemų tarnavimo laiką ir padeda sumažinti į aplinką išmetamus kenksmingus teršalus.

Variklio alyva garantuoja labai greitą tepimo pradžią šalto užvedimo metu, nepriekaištingą variklio apsaugą ir švarą, kartu su dideliu degalų taupymu.

Castrol EDGE Professional yra sertifikuotas pagal aukščiausius pasaulinius standartus kaip CO2 neutralus. Castrol Professional alyvos du kartus filtruojamos ir optiškai tikrinamos mūsų optine dalelių matavimo sistema (OPMS). Taip garantuojame, kad kiekvienas Castrol Professional alyvos litras atitinka griežčiausius kokybės reikalavimus.

 

Savybės:

 

  • Klampumas: SAE 5W-30
  • Automatinis. standartas: PORSCHE C30
  • VW 504.00, VW 507.00
  • Pakuotė: 1 l

 

Partneriai